Lékařská fakulta v Plzni (Univerzita Karlova) a Fakulta aplikovaných věd (Západočeská univerzita) Vás zvou na mezinárodní přednáškový den s názvem "Imunita a imunoterapie v současné klinické praxi", který se bude konat 17. května v Praze. Akce se koná pod záštitou prof. Mileny Králíčkové (rektorka Univerzity Karlovy) a prof. Luca Vannucci (prezident České imunologické společnosti) u příležitosti 30. výročí založení České imunologické společnosti.

Odkaz pro registraci zde

Za Lékařskou fakultu v Plzni

Mgr. Monika Holubová, Ph.D.
Biomedicínské centrum - Laboratoř nádorové biologie a imunoterapie

Číst dál...

 

Laboratoř nádorové biologie a imunoterapie Vás zve 7.9.2022 na přednáškovou část mezinárodní letní školy Summer School of Single Cell Analysis 2022.

Tématem přednášek je pochopení imunitních buněk, imunoterapie a přístupů ke studiu biologických procesů. Hostujícími zahraničními přednášejícími budou experti z Velké Británie, Německa, USA, Polska, Itálie a Dánska.

Odkaz pro registraci zde

Další informace o Letní škole a lektorech naleznete zde

Na viděnou se těší,
organizační tým Letní školy

  

Číst dál...

Laboratoř nádorové biologie a imunoterapie Vás zve 2.9.2020 na přednáškovou část letní školy Summer School of Single Cell Analysis.

Tématem přednášek je využití single cell analýzy v současném výzkumu. Přednášet budou experti z různých oblastí a koutů Evropy.

Další informace o letní škole a lektorech naleznete zde

Mgr. Monika Holubová, Ph.D.

Číst dál... Aktualizováno

Biomedical Center of Faculty of Medicine in Pilsen in collaboration with University of West Bohemia invites you to INTERNATIONAL SEMINAR: The power of data analysis: from lab through analysis to databases 7. 10. 2019 from 3 p.m. Room no. 4.201 (Practice room I), Institute of Pathological Physiology, UNIMEC, 1st floor.

Číst dál... Aktualizováno

Tým Laboratoře nádorové léčby a regenerace tkáně Biomedicínského centra LFP UK, který dlouhodobě spolupracuje s Fakultou aplikovaných věd ZČU na výzkumu pokročilé výpočetní asistence v onkochirurgii, se stal součástí nedávno spuštěného evropského projektu MedTRain3DModsim. Cílem projektu je podpora pregraduální a postgraduální výuky v medicíně pomocí 3D modelů. Tyto modely, ilustrující specifické anatomicko-patologické souvislosti komplikovaných onkologických diagnóz, budou implementovány jak fyzickou formou 3D tisku, tak v podobě virtuální reality a aplikací augmented reality. Projekt je spolufinancován evropským programem Erasmus+ a probíhá v koordinaci týmu z turecké Hacettepe University. Dalšími spoluřešiteli projektu jsou University Roma Tre (Itálie), Chosun University (Jižní Korea) a National and Kapodistrian University of Athens (Řecko).

Číst dál... Aktualizováno

Hostem Biomedicínského centra Lékařské fakulty UK v Plzni byl 1. prosince 2016 profesor Kari Hemminki z Deutsches Krebsforschungszentrum v Heidelbergu.

Zde přinášíme záznam jeho přednášky.

Číst dál... Aktualizováno

Tým Laboratoře nádorové biologie získal ocenění za nejlepší posterovou prezentaci na mezinárodní konferenci NGS 2015 Sheffield, věnované využití moderních metod sekvenace nukleových kyselin v medicínském výzkumu.

Číst dál... Aktualizováno

Kontakt

Univerzita Karlova
Lékařská fakulta v Plzni
Biomedicínské centrum

alej Svobody 1655/76
323 00 Plzeň – Severní Předměstí

T: +420 377 593 810
E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Login

Log in to your account or Vytvořit účet